Betalen

Wij bieden een ruime keuze aan veilige betaalmethodes: Bancontact, iDEAL, Creditcard (VISA, MasterCard),  KBC/CBC, Belfius en ING Home Pay.  Voor al onze online betaalmethodes werken wij samen met Mollie Payment, zodoende jullie een veilige betaalomgeving te kunnen bieden.

Bestellingen worden verwerkt nadat de betaling is ontvangen. 

Alle weergegeven prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW.

Verzendkosten

VerzendcategorieVerzendkosten BelgiëVerzendkosten Nederland
Pakketten van 0-2 kg€ 4,50€ 6,50
Pakketten van 2-10 kg€ 7,50€ 10,50
Pakketten van 10-20 kg€ 11,50€ 12,50
Pakketten groter dan 20kg€ 25,00€ 25,00

Levertermijnen

Voor de meeste producten hanteren wij een levertermijn van maximaal 10 werkdagen. Indien voor een bepaald product een langere levertermijn geldt, staat dit aangegeven op de betreffende productpagina. Wij kiezen er bewust voor om niet met korte  levertermijnen te werken, omdat dit niet zou aansluiten bij onze algemene visie. Wij maken de producten vaak op bestelling, om zo onnodige stock te vermijden. Beter voor jullie, want doordat wij geen opslagruimte moeten financieren kunnen we de prijs lager houden, én beter voor het milieu. 

Indien je meerdere producten bestelt, gaan wij uit van de langste levertermijn. Kan je toch niet zo lang wachten op je andere producten? Stuur dan even een mailtje naar service@bananasandbones.be zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken!
 

Wij maken standaard gebruik van bpost (voor leveringen binnen België) en DPD (voor leveringen binnen Nederland). Afhankelijk van de zending kan het voorvallen dat wij een andere verzenddienst inschakelen.

Retours

Niet tevreden over het ontvangen product? Dat vinden wij heel jammer om te horen! Retourneren is mogelijk binnen een periode van 14 kalenderdagen na ontvangst van de betreffende artikelen. Voor de ontvangstdatum wordt rekening gehouden met het moment waarop de ontvangst bevestigd werd met een handtekening bij de verzenddienst. Om (een deel van) je bestelling aan te melden als retour, wordt verzocht contact op te nemen met Bananas & Bones via een e-mail naar service@bananasandbones.be. Wij bezorgen u dan zo spoedig mogelijk verdere instructies. Nadat we de betreffende artikelen in goede staat hebben aangekregen krijg je het aankoopbedrag, exclusief verzendkosten, terugbetaald op dezelfde manier waarop je bestelling betaald werd. Het retourneren van artikelen is op eigen risico en voor eigen rekening. Meer informatie betreffende retours is beschikbaar in onze Algemene Voorwaarden.
CLOSE

Productcategorieën

Add to cart